Menukaart

To share
Ecallierschotel, wulken, bouquetgarnalen 13.50
Gelakte kip, BBQ 12.50
Lokerse plattekaas "Mili", radijs, pumpernikkel 11.50
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 22.00
Velouté van asperges, bio zalm 11.70
Tramezzone, krab, gerookte zalm 15.00
Asperges Vlaams 16.50
Asperges "Ceasar Style" 16.00
Avocado, gerookte palingfilet, zuurdesem croutons, cocktailsaus 15.50
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.20 euro.
Hoofdgerechten
Gegrilde groenten, tortelloni, buratta 17.50
Speenvarken, remloulade van knolselder, ovenkrieljtes, pickles 25.50
Lamsschenkel, merguez, couscous 25.00
Tournedos Stroganoff, stro-aardappel 32.00
Cannelloni van rog, witte & groene asperges, mousseline van witbier 26.50
Gegrilde kingkrab, quinoa, limoenboter 33.00
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Plattekaastaart, rode vruchten 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.