Menukaart

To share
Mix van crostini, rilette, Nordic zalm, Jamón con tomate 13.00
Tempura van sot-l'y- laisse 12.00
Casserole bouchot mosselen, curry 14.50
Voorgerechten
Gazpacho tomaat, buratta, BRASVAR-spek 16.00
Maatjes, Griekse yoghurt, sjalot 15.50
Ceviche van sardines, tomaat, Za'atar 15.50
"Krab Txangurro", Baskische warme bereiding 18.50
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.00 euro.
Hoofdgerechten
Italiaanse rundstartaar, chips, basilicummayo 22.00
Piccata van kalf, ovengegrilde groenten, pasta 24.00
Kalfsnier, boontjes, Madeira, pommes pont neuf 24.00
Lauwe babykreeft, aardappelsalade 27.50
Gebakken rivierpaling, tartaarsaus 28.00
Zeeuwse Goudmerkmosselen, friet 26.00
Mosselen verkrijgbaar vanaf 28 juni
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Kletskoppen, pudding, rode vruchten 9.00

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.