Menukaart

To share
Bouchot mosselen, curry 11.50
Gepofte kerstomaat, mozzarella 11.00
Tostada tomate, ansjovis, Manchego 12.00
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 21.00
Thaise mosselsoep 10.00
Sarsuela, kokkels, mosselen, Madagascargarnalen, prosciutto, tomaat 16.50
Gepofte aardappel, garnalen, zure room 16.00
Langoustines à la plancha, dragoncrostini 18.00
Homemade terrine van ganzenlever, vijgencompote 18.50
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.20 euro.
Hoofdgerechten
Fusilli panna, prosciutto e piselli 18.00
Piccata van kalf, groentengratin, citroenjus 25.50
Kalfsfricassee, champignons, wortel 25.50
Griet, snijboontjes, jus van mosselen 29.00
Zeeuwse Goudmerkmosselen natuur, verse friet 26.00
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Citroentaart, meringue 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.