Menukaart

To share
Italiaanse spicy balletjes 13.00
Focaccia, mortadella, tapenade 12.00
Wrap, gerookte zalm, mierikswortel 13.00
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 21.00
Burrata, piquillos, amandelen, tomatenvinaigrette 15.00
Kortgebakken calamari, Zeeuwse kokkels, marinara 16.00
Asperges Vlaams 16.50
Asperges, Duke of Berkshire, roquefort 18.00
Sweet-sixties-cocktail, handgepelde grijze garnalen 18.00
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.20 euro.
Hoofdgerechten
My favorite paella 22.50
Kalfstong, kalfsballetjes, citroensaus, dragon 27.00
Tagliata, salade van asperges en artisjok, gnocchi 28.00
Zeebaars, asperges, charlotte-aardappel 27.00
Babykreeft in de oven, zeekraal, lamsoren 28.50
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Slagroomsoezen, rabarber, aardbei 10.00

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.