Menukaart

To share
Scheermessen, knoflook, Spaanse peper 12.50
Chili con carne, tortillas 12.00
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 22.00
Kroket van kalfszwezerikken 17.50
Spicy avocado, roast beef, ceasardressing 16.00
Brasvar-buikspek, crème van wortel, gepofte quinoa 15.50
St.-Jakobsoester, Granny smith, curry Sri Lanka 18.50
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.50 euro.
Hoofdgerechten
Chili con carne, sour cream, guacamole 19.00
Piccata Milanese, puntpaprika, pasta pesto 25.00
Jonge eend, schorseneren, morieljes 26.50
Zeebaars, courgettini, chorizo, tomaat 27.00
Zeeduivel, groene asperges, gratin van aardappel 28.00
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Bavarois, witte chocolade, rode vruchten 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.