Menukaart

To share
Tortilla, hummusdip 9.00
Fondue van camembert, spek 12.00
Homemade fishstick, tartaar 12.50
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 21.00
Velouté van fazant, bospaddenstoel 10.00
Vitello tonnato 16.80
Toast champignon, jonge bladspinazie 15.80
Brandade, gepocheerd ei, grijze garnalen 16.90
Huisbereide terrine van ganzenlever, rabarber 18.30
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.00 euro.
Hoofdgerechten
"Moussaka", lamsgehakt, courgette, aardappel 17.00
Choucroute "Royale" alsacienne 23.00
Klassieke rundstong, madeira, Parijse champignons 23.00
Hert, pastinaak, savooikool, aardappelgratin 34.00
Roggevleugel, kappers, aardappelmousseline 25.00
Gegrilde zwaardvis, caponata, farfalle 24.00
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Salted karamelijs, warme witte chocolade, tartine russe 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.