Menukaart

To share
Focaccia met ansjovistapenade 10.00
Tartiflette Savoie 10.50
Brandadekroketjes, tartaar 11.00
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 22.00
Erwtensoep, rookworst 11.00
Vitello tonnato 17.00
Sashimi van zalm, nori, enoki, sojavinaigrette 18.00
Portobello, Petit-Gris, lookboter 15.00
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.50 euro.
Hoofdgerechten
Parmigiana di melanzane, linguini, pesto 18.00
Choucroute "Royale" d'Alsace 24.00
Fazant, grondwitloof, knolselder, veenbes 28.00
Polderhaas, zwarte pens, savooi, sjalot, rilettekroket 32.50
Pijlinktvis, knolselder, risotto 25.00
Zeeduivel, geroosterde bloemkool en romanesco, foreleitjes 29.00
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Moelleux van Callebaut-chocolade, kokosijs 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.