Menukaart

To share
Ovengebakken wedges, aioli 12.00
Curryharing sweet-sour 11.50
Kibbeling, tartaar 12.00
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 21.00
Hollandse maatjes, lauw-warme aardappelsla 15.50
Iberico, watermeloen, ricotta, gerookte amandelen 16.00
Tatiki van rund, gepofte bloemkool 17.00
Kroket van mosselen 15.00
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.20 euro.
Hoofdgerechten
Pasta vongole 20.00
Steak tartaar "Italian style" 27.00
Kalfslever, gegrilde perzik, sjalot 24.00
Zeeuwse Goudmerkmosselen natuur, verse friet 26.00
Gebakken rivierpaling, tartaar 30.00
Spicy-Thai-Red-curry mosselen 27.50
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Rijstpap, nectarines, kokossorbet 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.