Menukaart

To share
Brillat-Savarin uit de oven 11.00
Brasvar rilette, smout 11.00
Bouquet garnalen, aioli 11.50
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 22.00
Pompoensoep 11.20
Gerookte zalm & paling, mierikswortel, soyavinaigrette 17.50
Sint-Jacobsoester, jus van cèpes en pastinaak 20.50
Gebakken ganzenlever, mango, peperkoek 22.50
Carpaccio van hert, crème van aubergine en paprika 18.00
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.20 euro.
Hoofdgerechten
Rigatoni, boschampignons, truffel 22.50
Konijnenbil, boskoopappel 26.50
Ragout van hert, raapjes, butternut 25.50
Fazant, grondwitloof, knolselder, veenbes 28.00
Rogfilet, gebrande prei, pickles 27.00
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Brownie, sinaasappel, hazelnoot-praliné-ijs
i.s.m. Patisserie Lanssens
9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.