Menukaart

To share
"Albongidas" - Spaanse spicy balletjes 11.50
Brushetta, gekonfijte tomaat, artisjok, ricotta 11.00
Tempura van Nobashigarnalen 12.00
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 22.00
Bisque van krab, rouille, toast 11.50
Cannelloni van rund & king krab 18.00
Millefeuille van kalfszwezerik, bearnaise 18.50
Gerookte eend, ganzenlever, mango 17.00
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.50 euro.
Hoofdgerechten
Pasta carbonara 18.00
Lamstong, Parijse champignons, madeira 25.50
Vlaamse hutsepot, varkenswangen 26.00
Skrei, Zeeuwse schelpen, bladspinazie, fondant-aardappelen 27.50
Gegrilde zwaardvis, dadeltomaat, piquillo 25.50
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Appelstrüdel 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.