Menukaart

Maandmenu november - december

Home Made appetizers

********

Velouté van fazant, bospaddenstoel
of
Vitello tonnato
of
Carpaccio van tonijn, Japanse sla, soja en wasabi

********

Klassieke rundstong, madeira, Parijse champignons
of
Entrecôte "Minute", kruidenboter, verse friet
of
Roggevleugel, kappers, aardappelmousseline

********

Dame Blanche
of
Crème Brûlée
of
Salted karamelijs, warme witte chocolade, tartine russe



Prijs per persoon: 45 euro.

Maandmenu all-in november - december

Glas crémant de limoux

********

Home Made appetizers

********

Velouté van fazant, bospaddenstoel
of
Vitello tonnato
of
Carpaccio van tonijn, Japanse sla, soja en wasabi

********

Le Colonel, sorbet van limoen met wodka

********

Klassieke rundstong, madeira, Parijse champignons
of
Entrecôte "Minute", kruidenboter, verse friet
of
Roggevleugel, kappers, aardappelmousseline

********

Dame Blanche
of
Crème Brûlée
of
Salted karamelijs, warme witte chocolade, tartine russe

********

Espresso



Prijs per persoon: 65 euro.
Inbegrepen: aperitief, menu, espresso, waters en wijnen tijdens diner.