Menukaart

Maandmenu april - mei

Home Made appetizers

********

Velouté van asperges, bio zalm
of
Carpaccio van runderhaas, Grana Padano, roquettesla
of
Asperges Vlaams

********

Speenvarken, remloulade van knolselder, ovenkrieljtes, pickles
of
Entrecôte "Minute", kruidenboter, verse friet
of
Cannelloni van rog, witte & groene asperges, mousseline van witbier

********

Dame Blanche
of
Crème Brûlée
of
Plattekaastaart, rode vruchten



Prijs per persoon: 45 euro.

Maandmenu all-in april - mei

Glas crémant de limoux

********

Home Made appetizers

********

Velouté van asperges, bio zalm
of
Carpaccio van runderhaas, Grana Padano, roquettesla
of
Asperges Vlaams

********

Le Colonel, sorbet van limoen met wodka

********

Speenvarken, remloulade van knolselder, ovenkrieljtes, pickles
of
Entrecôte "Minute", kruidenboter, verse friet
of
Cannelloni van rog, witte & groene asperges, mousseline van witbier

********

Dame Blanche
of
Crème Brûlée
of
Plattekaastaart, rode vruchten

********

Espresso



Prijs per persoon: 65 euro.
Inbegrepen: aperitief, menu, espresso, waters en wijnen tijdens diner.