Menukaart

Maandmenu mei - juni

Home Made appetizers

********

Velouté van asperges, gerookte paling
of
Rundscarpacio,rucola, parmezaan
of
Gerookte paling, crème van rode biet, mierikswortel

********

Waterzooi van parelhoen, asperges, doperwten, dragon
of
Entrecote d'Aubrac minute, kruidenboter
of
Botervis, prei, jus van Colombocurry

********

Dame Blanche
of
Tiramisu
of
Koude sabayon met kriekenbier, rode vruchten



Prijs per persoon: 45 euro.

Maandmenu all-in april - mei

Glas crémant de limoux

********

Home Made appetizers

********

Velouté van asperges, gerookte paling
of
Rundscarpacio,rucola, parmezaan
of
Gerookte paling, crème van rode biet, mierikswortel

********

Le Colonel, sorbet van limoen met wodka

********

Waterzooi van parelhoen, asperges, doperwten, dragon
of
Entrecote d'Aubrac minute, kruidenboter
of
Botervis, prei, jus van Colombocurry

********

Dame Blanche
of
Tiramisu
of
Koude sabayon met kriekenbier, rode vruchten

********

Espresso



Prijs per persoon: 65 euro.
Inbegrepen: aperitief, menu, espresso, waters en wijnen tijdens diner.