Menukaart

Maandmenu februari - maart

Home Made appetizers

********

Carpaccio van Holstein, truffelmayonaise
of
Groene asperges, mousseline, hoeve-ei
of
Carpaccio van coquilles, gebrande prei, sesamolie

********

Jonge eend, romanesco, mango, bouchon aardappelen
of
Entrecôte "Minute", kruidenboter, verse friet
of
Lengfilet, groene asperges, risotto

********

Dame Blanche
of
Crème Brûlée
of
Moelleux, amandelijs, crumble van noten



Prijs per persoon: 45 euro.

Maandmenu all-in januari - februari

Glas crémant de limoux

********

Home Made appetizers

********

Carpaccio van Holstein, truffelmayonaise
of
Groene asperges, mousseline, hoeve-ei
of
Carpaccio van coquilles, gebrande prei, sesamolie

********

Le Colonel, sorbet van limoen met wodka

********

Jonge eend, romanesco, mango, bouchon aardappelen
of
Entrecôte "Minute", kruidenboter, verse friet
of
Lengfilet, groene asperges, risotto

********

Dame Blanche
of
Crème Brûlée
of
Moelleux, amandelijs, crumble van noten

********

Espresso



Prijs per persoon: 65 euro.
Inbegrepen: aperitief, menu, espresso, waters en wijnen tijdens diner.