Menukaart

Maandmenu oktober - november

Home Made appetizers

********

Velouté van knolselder, forel, mierikswortel
of
Carpaccio van tonijn, Japanse sla, soja, wasabi
of
Carpaccio van hert, zoetzure groenten

********

Fazantenborst, grondwitloof, rilettekroket
of
Entrecote d'Aubrac minute, kruidenboter
of
Pladijs Florentine, mosterdpuree

********

Dame Blanche
of
Crème brûlée
of
Flan bresilienne, salted caramelijs



Prijs per persoon: 45 euro.

Maandmenu all-in oktober - november

Glas crémant de limoux

********

Home Made appetizers

********

Velouté van knolselder, forel, mierikswortel
of
Carpaccio van tonijn, Japanse sla, soja, wasabi
of
Carpaccio van hert, zoetzure groenten

********

Le Colonel, sorbet van limoen met wodka

********

Fazantenborst, grondwitloof, rilettekroket
of
Entrecote d'Aubrac minute, kruidenboter
of
Pladijs Florentine, mosterdpuree

********

Dame Blanche
of
Crème brûlée
of
Flan bresilienne, salted caramelijs

********

Espresso



Prijs per persoon: 65 euro.
Inbegrepen: aperitief, menu, espresso, waters en wijnen tijdens diner.