Menukaart

Maandmenu januari - februari

Home Made appetizers

********

Bisque van krab, rouille, toast
of
Carpaccio van runderhaas, Grana Padano, roquettesla
of
Gerookte eend, ganzenlever, mango

********

Lamstong, Parijse champignons, madeira
of
Entrecôte "Minute", kruidenboter, verse friet
of
Skrei, Zeeuwse schelpen, bladspinazie, fondant-aardappelen

********

Dame Blanche
of
Crème Brûlée
of
Appelstrüdel



Prijs per persoon: 45 euro.

Maandmenu all-in januari - februari

Glas crémant de limoux

********

Home Made appetizers

********

Bisque van krab, rouille, toast
of
Carpaccio van runderhaas, Grana Padano, roquettesla
of
Gerookte eend, ganzenlever, mango

********

Le Colonel, sorbet van limoen met wodka

********

Lamstong, Parijse champignons, madeira
of
Entrecôte "Minute", kruidenboter, verse friet
of
Skrei, Zeeuwse schelpen, bladspinazie, fondant-aardappelen

********

Dame Blanche
of
Crème Brûlée
of
Appelstrüdel

********

Espresso



Prijs per persoon: 65 euro.
Inbegrepen: aperitief, menu, espresso, waters en wijnen tijdens diner.