Menukaart

Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes 7.00/l
Huisbereide kaaskroketten (peterselie en citroen) 3.50/stuk
Huisbereide garnaalkroketten (peterselie en citroen) 4.00/stuk
Gerookte schotse zalm, peterselie, ajuin 11.00/pers.
Carpaccio van rund, Parmezaan, notensla 10.00/pers.
1/2 Dozijn Gillardeau oesters 15.00/pers.
Huisbereide mayonaise 4.00/0,5l
Hoofdgerechten
Lokerse paardenworsten 10.00/pers.
Vol au vent van hoevekip 12.50/pers.
Vlaamse stoverij bereid met donkere Leffe 13.50/pers.
Paling in 't echt groen 23.00/pers.
Spaghetti Bolognaise 8.50/pers.
U kan zelf de aardappelbereiding, pasta of rijst bepalen bij uw meeneemgerecht
Plateau fruits de mer
Enkel op bestelling om versheid te garanderen.
1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen, bijhorene vinaigrette, mayo's en broodjes
40.00/pers.